Städtjänster i Nyköping

Visningsstädning

Städning inför visning blir allt mer vanligt, precis som hemstädning är visningsstädningen väldigt viktig för att skapa ett objektivt intryck som tilltalar den eventuelle köparen. Visningsstädningen är en storstädning inklusive ev. fönsterputs. Skåpluckor, kyl- och frys, spis, sopskåp och badrum, rengöres på synliga ytor. Är hemmet fullt möblerat krävs kanske också att man dammtorkar möbler och övrig interiör. Det säger sig självt att ett rent och fräscht hem ger ett bättre intryck vid visningen och ökar givetvis förutsättningar vid en eventuell budgivning. Tillsammans specificerar vi alltid vad som behöver städas för att klara av även den mest kräsna spekulanten. Vi har fått förtroendet från ett antal mäklarkontor att bli rekommenderade för visningsstädning och flyttstädning.

Hemstäd

Hemstädning är en av våra mest populära tjänster i Stockholm. Fler och fler har insett fördelarna med att komma hem till en välstädad bostad och att slippa lägga tid på städning. Vi skräddarsyr våra tjänster enligt dina behov och önskemål. Ett rent hem är viktigt för många men det kan ibland vara svårt att få tiden att räcka till. Vi erbjuder därför professionell hemstädning i Stockholm till ett lågt pris, en populär tjänst som många använder sig utav. Varje eller varannan vecka kan vi komma till ditt hem och se till att samtliga rum blir välstädade och rena. Genom att beställa ett av våra städabonnemang behöver du inte längre tänka på städningen själv och du får tid att göra viktigare saker. Beställ gärna en provstädning från oss. Den kostar endast 99 kronor per timme och vi garanterar att du kommer att bli nöjd med resultatet. Är du redan kund hos oss? Rekommendera oss för dina vänner, om din vän väljer att beställa ett städabonnemang får du ett presentkort på fyra timmars gratis städning.

Företagsservice

Vi erbjuder företagsstädning, kontorsstädning samt butiksstädning för både stora och små verksamheter. Idag har vi avtal med många nöjda kunder och hoppas att också ditt företag kommer att uppskatta våra tjänster. Alla företag har olika behov när det kommer till kontorsservice och vi anpassar våra tjänster efter kundernas behov och önskemål. Vi kan även tillhandahålla och leverera kontorsmaterial och hygienartiklar till anpassade priser. En nöjd kund är alltid viktigt för oss. I vårt affärssystem finns tydliga instruktioner för varje avtal, vilket gör att vi vet vad som ska göras hos varje kund. När vi städar använder vi så lite vatten som möjligt och miljövänliga rengöringsmedel. Städmaterial som moppar och trasor tvättas och återanvänds och vi källsorterar sopor enligt dina önskemål.

Storstädning

Storstädning är något som behövs ibland. Damm och smuts samlas många gånger på platser som kan vara svåra att komma åt, platser som normalt inte rengörs så ofta. Ett par gånger varje år rekommenderas därför en grundlig städning av både privata hem och arbetsplatser, något vi erbjuder oss att göra. Vi har den kompetens och erfarenhet som krävs för att utföra en rejäl storstädning. Om du är intresserad av fönsterputs kan vi även erbjuda detta.

Fönsterputs

Att putsa fönster är något många drar sig för att göra. Det tar tid och det är svårt, plus att slutresultatet ofta lämnar ränder efter sig. Vi har den utrustning och kompetens som krävs för att putsa fönster med ett skinande rent resultat. Dina fönster kommer att bli som nya igen. Något du kan tänka på innan vi kommer för att putsa dina fönster är att föremål på fönsterbrädan och gardiner kan göra det svårt för oss att öppna fönster och göra rent. Plocka därför gärna undan blommor, dekorationer och gardiner innan vi kommer. Det gör att arbetet går snabbare och blir mer effektivt. Om du vill kan vi hjälpa dig att plocka undan. Räkna dina fönsterrutor och meddela oss om det finns spröjs på fönstren. En annan relevant upplysning för oss är om det behövs stege för att nå vissa fönster och om ni har en stege vi kan använda. Vi vill gärna veta om det finns skador på fönstren, om de är gamla eller av dålig kvalitet.